Camp Villmark 2019 og 

Sherp Norge 

Camp Villmark 2019: Sherp Norge bet fra seg på Norges største messe for fiske, jakt og friluftsliv

 

SHERP Norge tiltrakk seg stor oppmerksomhet på villmarksmessen Camp Villmark i Lillestrøm. Over 25 000 besøkende fikk oppleve SHERPs imponerende terrengegenskaper, drivstoffeffektivitet, stabilitet og smidighet på nært hold. 

 

«Camp Villmark var SHERP Norge sin første messe rettet mot jegere, fiskere og friluftsentusiaster», sa SHERP Norge-partner og Nordisk Sikkerhet sin administrerende direktør, Pavel Tishakov. «Vi opplever vanligvis stor interesse fra personer i landbruks-, skogbruks- og infrastruktursektoren, spesielt for bruk lenger nord. Samtidig er SHERP det perfekte kjøretøyet for jakt, fiske og friluftsliv i alle typer terreng. Hvis vi skal dømme etter reaksjonen og oppfølgingen vi fikk på Camp Villmark, er vi ikke de eneste som har innsett dette.»  

SHERP ble først lagt merke til av BilNorge.no i 2016, og gjorde sin debut sent i 2018. Kjøretøyet fikk stor oppmerksomhet, men fremkalte også en rekke spørsmål om registrering og pris. «Folk spør ofte om SHERP kan registreres i Norge. Svaret er enkelt og greit ‘Ja’. SHERP kan registreres som en traktor. SHERP er dessuten ikke ment for ferdsel på offentlige veier», sa Tishakov. «Vi blir også spurt om pris. I likhet med alle andre virksomheter må også vi betaler regninger, og i et land som Norge vil importerte kjøretøy alltid koste mer enn i andre land. Men SHERP Norge har optimalisert måten sin å gjøre forretninger på, så prisøkningen er minimal, kun 10–20 %. Dette er sammenlignet med mange andre biler, som kan koste over 200 % mer i Norge enn i Nord-Amerika.» 

Lommedalsveien 230, bygg 4B

1353 Bærums Verk, Norway

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn

Tel: +47 48 50 31 50

salg@sherp.no

© 2020 Nordisk Sikkerhet AS | NO 913 066 405 MVA | All rights reserved